OM

Frk. Trepile butik foto

Vores historie

Frk. Trepile Blomster blev etableret i 2002, og har siden arbejdet mod B2B markedet. Vi har derfor mange års erfaring med virksomhedsløsninger. 


Vi bor i hjertet af Valby inde i en skøn baggård -Valby Langgade 39A. Her har vi indrettet 140 m2 med blomsterværksted og showroom. Herfra kører vi ud til vores erhvervskunder med friske blomster hver morgen. Det er også muligt at afhente blomster fra vores værksted, hvis der er lavet en aftale. Vi har ingen fast åbningstid, men er her efter aftale.


Butikken lå fra 2002 til 2014 i et lille hyggeligt lokale på Vesterbrogade 161-163. Det voksede vi ud af, og flyttede herefter til Sorte Hest-bygningen. Sorte Hest er en af de ældste bygninger på Vesterbro, og er fyldt med charme og sjæl. 


I 2023 fik vi mulighed for at leje de nye lokaler i Valby, hvor vi fik mere plads og vores egne parkeringspladser i gården, som gør os meget mere fleksible. 


Mød Pia

Pia begyndte i branchen tilbage i 1995, og startede Frk. Trepile Blomster i 2002. Pia har fra starten målrettet arbejdet på at strømline virksomheden til B2B-markedet. 


Pia bor privat i indre København med hendes mand og deres to børn. I weekenderne er hun ofte at finde syd for Næstved i et lille rødt stråtækt hus, med familien og katten på slæb. Her pusler Pia med produktion af grønne blade til brug i forretningen, samt lange gåture ved strand og i skov hvor sten, kogler og grene m.m. giver materiale og inspiration til hverdagens mange opgaver.


Med sin store passion for blomster, samt indgående kendskab til blomsterløsninger er Pia den perfekte partner til at finde netop jeres individuelle blomster-design i virksomheden.

Mød Tenna

Tenna er 26 år, og har været hos Frk. Trepile blomster siden januar 2022. Hun er udlært blomsterdekoratør hos Krukkerne i Allerød i 2018. De sidste par år har Tenna arbejdet som freelance blomsterdekoratør for flere butikker i København og omegn.

 

Tenna har været i branchen 10 år, men har bestemt ikke mistet gejsten for blomsterdesign. Hun er glad for at eksperimentere med blomstersammensætninger, samt dygtiggøre sig selv ved at konkurrere og udstille.


Hun vandt Nord og Midtsjællands afdelingsmesterskab i 2017 under hendes læretid og blev nr. 3 ved DM i moderne blomsterkunst i 2018. Derudover har hun deltaget flere gange i Tivolicup i Tivolifriheden i Århus.


Tenna er født og opvokset i Nordsjælland, hvor hun stadig bor på en gård sammen med hendes hest og hendes kat.

Vi glæder os til at møde jer