OM

Vores historie

Frk. Trepile Blomster blev etableret i 2002, og har siden arbejdet mod B2B markedet. Vi har derfor mange års erfaring med virksomhedsløsninger. 


Butikken lå fra 2002 til 2014 i et lille hyggeligt lokale på Vesterbrogade 161-163. Det voksede vi ud af, og flyttede herefter til de nuværende lokaler i Sorte Hest-bygningen. Sorte Hest er en af de ældste bygninger på Vesterbro, og er fyldt med charme og sjæl. Vi benytter os meget af lokalmiljøet og alt hvad det tilbyder. 


Da vi rykkede lokaler i 2014, fik vi et værksted i forlængelse af butikslokalet. Det gjorde vores produktionsmuligheder bedre, og vi har siden da fokuseret mere og mere på B2B. Butikken egner sig derved både til større produktioner og som showroom til inspiration eller kundemøder.


Selvom vi fokuserer på B2B markedet er vi glade for de kunder vi har og holder enormt meget af at servicere de privatkunder der kommer hos os. Vores butik er et arbejdende værksted, som har åbent efter aftale. Ring på klokken ved døren, så åbner vi, når vi er på værkstedet.

Mød Pia

Pia begyndte i branchen tilbage i 1995, og startede Frk. Trepile Blomster i 2002. Pia har fra starten målrettet arbejdet på at strømline virksomheden til B2B-markedet. 


Pia bor privat på Vesterbro med hendes mand og deres to børn. I weekenderne er hun ofte at finde syd for Næstved i et lille rødt stråtækt hus, med familien og katten på slæb. Her pusler Pia med produktion af grønne blade til brug i forretningen, samt lange ture ved strand og i skov hvor sten, kogler og grene mm giver materiale og inspiration til hverdagens mange opgaver.


Med sin store passion for blomster, samt indgående kendskab til blomsterløsninger er Pia den perfekte partner til at finde netop jeres individuelle blomster-design i virksomheden.

Mød Bianca

Bianca er 24 år, og har været hos Frk. Trepile blomster siden 2017. Hun er udlært hos Pia og afsluttede sin læretid med en flot fagprøve omhandlende B2B-løsninger.

 

Bianca har været i branchen i 10 år, men har bestemt ikke mistet gejsten for blomsterdesign. Hun er glad for at eksperimentere med blomstersammensætninger, samt dygtiggøre sig selv ved at konkurrere og udstille. Hun deltog i "DM i skills" i 2019 under hendes læretid - vandt desværre ikke, men deltagelsen er hun stolt af. 


Bianca er født og opvokset på Frederiksberg, og er derfor kendt i lokalområdet omkring butikken. Hun bor nu på Amagerbro med sin hund Geo, som oftest er med på arbejde. 


De kan jævnligt spottes på Vesterbro i christianiacyklen på vej til og fra arbejde. 

Vi glæder os til at møde jer